Meteen naar de content

Gratis verzending en retourneren

Voor 23:59 besteld = vandaag verzonden!

30 Dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug garantie!

24/7 Bereikbare klantenservice

Klantenservice

Bestelling & Levering

Bestelling en levering

Elke dag zijn wij op zoek naar goede en unieke producten die passen binnen uw levensstijl. 

Om ervoor te zorgen dat wij eerlijke prijzen kunnen berekenen, hebben wij ervoor gekozen de producten rechtstreeks van de leverancier te verzenden. Hierdoor kunnen wij enorme kosten besparen op transport, opslag, verpakking en verzending en de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Aangezien de producten rechtstreeks van de leverancier worden verzonden, hebben wij een gemiddelde levertijd van 5-15 dagen. Het kan natuurlijk voor komen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons ondersteuningsteam via het contact menu of via e-mail: service@itrendy.nl


Altijd gratis verzending

Wij betalen de verzendingskosten voor elke bestelling op onze eigen rekening. Alle producten worden 100% GRATIS aan huis geleverd. Er is geen minimum bestelhoeveelheid vereist.


*Uitgezonderd GRATIS artikelen, waarvoor u enkel de verzendingskosten betaalt.

Verkoop via iTrendy PartnersHeeft u nog vragen over uw bestelling?

Heeft u nog vragen over uw bestelling? De kans is groot dat u niet de eerste bent met deze vraag. Kijk dus eerst op de FAQ-pagina om te zien of uw vraag daar wordt vermeld of neem contact op met onze klantenservice. 

Gratis verzending

Gratis verzending door heel Nederland en België.

24/7 Klantenservice

Ja, ook in het weekend!

100% Tevredenheidsgarantie

Niet goed? = Geld terug!